Sporočilo
  • Direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

    Ta spletna stran uporablja piškotke za prijavo ter navigacijo. Z uporabo naše strani dovolite uporabo teh piškotkov na vaši napravi.

Sistemi za prenos korekcije


Čeprav je pokritost Slovenije s signalom GNSS korekcije dobra, se lahko zgodi da je ponekod ta signal prešibak, ali pa ga sploh ni. V tem primeru ste prisiljeni delati v Post Procesing načinu, kar je zelo zamudno in nezanesljivo, ali pa dostopate do korekcije s pomočjo radijskega sistema.

 

Omogočamo vam nakup ali izposojo sistemov za prenos korekcije:

  • Porabnikom na Obali nudimo učinkovit in cenen dostop do naše bazne postaje

  • Ponudba vsebuje GSM modul (wavecom) in program  TCP bazna postaja

  • Program se preko spleta poveže na bazno postajo in korekcijo posreduje GSM modulu. Ko potrebujete GPS korekcijo, zadošča, da vaš GPS sprejmnik pokliče GSM modul.

  • Tekoči stroški, so samo stroški klica (CSD) in naročnina dodatne kartice v GSM modulu.

 

Sistemi za prenos korekcije Radio Javad:

HPT435BT

 

HPT435BT

Sistem HPT435BT oddajnik (sprejemnik) omogoča visok prenos podatkov s hitrostjo do 38,4 kbps. Omogoča uporabniku, da izbira modulacije tehnike (GMSK, 4FSK, DBPSK, DQPSK, D8PSK, ali D16QAM), ki omogočajo uporabniku, da se doseže najvišja hitrost podatkov za določeno razdaljo (do 77 km). Vključuje tudi možnost popravljanje napak, kar izboljšuje delovanje radijskih modemov.Firmware za oddajnik radijske HPT435BT prebiva v flash pomnilniku. Nadgradnja programov modem radio je v celoti temeljijo na programski opremi. Flash pomnilnik je ponovno programirati preko RS232 vmesnika, USB, Bluetooth, ali po zraku.

HPT402

HPT402

Zunanji oddajnik (sprejemnik) HPT402 visoke moči (2W) deluje v frekvenčnem območju 406-470 MHz. Ima GMSK, DBPSK, DQPSK, 4FSK, D8PSK in D16QAM modulacije z naprednimi funkcijami popravka napake. HPT402 zagotavlja zanesljivo radijsko povezavo s hitrostjo do 38,4 kbps v atmosferi za 25 kHz razmika med kanali, 30 kbps za 20 kHz,19,2 kbps za 12,5 kHz, in 9,6 kbps za 6,25 kHz.

Uporabniške nastavitve je mogoče spremeniti s pomočjo vgrajenega vmesnika Command Line (CLI), ali prek ModemVU.