Sporočilo
  • Direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

    Ta spletna stran uporablja piškotke za prijavo ter navigacijo. Z uporabo naše strani dovolite uporabo teh piškotkov na vaši napravi.

Dlančniki (Pocket PC)

Zaradi specifike dela na terenu smo iz velike množice dlančnikov, prisotnih na trgu izbrali dva: TDS NOMAD in NAUTIZ X7. Oba zagotavljata najboljši kompromis med ceno in lastnostmi, ki so za terensko delo nepogrešljive: zanesljivost, robustnost in visoka stopnja učinkovitosti.

 

Nautiz X7

TDS Nomad

TDS Nomad je vsestranska in zelo zmogljiva naprava. Osnovni model obsega hiter (806 MHz) procesor, dolgo življenjsko dobo baterije in integrirane brezžične zmogljivosti, kot so WWAN, GPS, 802.11g, ter Bluetooth.

Neobvezna oprema vključuje laserski skener črtne kode in barvni digitalni fotoaparat.

Zaslon odlikuje visoka ločljivost, ki podrobno prikazuje grafiko in zemljevide. Je vodoodporen, kar pomeni, da je lahko potopljen do enega metra globoko v vodi in sicer za 30 minut.

TDS Nomad

Nautiz X7

Nautiz X7 je ravno tako zelo zmogljiv, saj ponuja 806 MHz močan Xscale procesor, s 128 MB pomnilnika RAM in 4 GB Flash. 5600 mAh Li-ionska baterija deluje do 12 ur z enim polnjenjem.

Nautiz X7 zagotavlja tudi visoko zmogljivost. Le ta se začne z vgrajenim SiRF Star III GPS, Bluetooth 2.0 in WLAN s funkcionalnostjo 802.11b/g, vgrajen pa je tudi 3-Mpixel fotoaparat s samodejnim ostrenjem in LED bliskavico.

Poleg tega je opremljen z vgrajenim kompasom, višinomerom ter celo merilcem pospeškov, ki lahko meri hitrost, vibracije in vrtenje, ponuja pa tudi 3G zmogljivosti za GSM / UMTS telefon in prenos podatkov.